Casual dameskleding van Nederlandse bodem

Altijd ben ik op zoek naar casual dameskleding van Nederlandse bodem en nu ben ik het merk Geisha tegengekomen, heb je daar al eens van gehoord? Het merk komt uit Nederland en richt zich op dames en meisjes. Ieder kwartaal komt er een nieuwe collectie op de markt en ik ben altijd benieuwd wat zij dit seizoen weer op de markt brengt. Jurkjes, jeans en topjes horen echt bij dit merk en ik kan ze al herkennen aan de opvallende prints. Maar wat ik wel een voordeel vind van het merk Geisha is dat het voor alle vrouwen geschikt is. Elegant, lief en stoer, er zijn zoveel outfits waar je voor kunt kiezen en dat spreekt mij wel aan!

Nederlands kledingmerk voor dames

Geisha is een echt Nederlands merk en zorgt voor eigentijdse, eigenzinnige kleding waar ik erg dol op ben. Dit inspireert mij iedere keer weer als ik een nieuwe outfit zoek. Deze kledingstukken kunnen goed gecombineerd worden met andere kledingmerken, maar er kan ook een complete outfit worden gecreëerd van alleen dit merk.

Nieuwe inspiratie

Ik krijg er zoveel inspiratie van als ik de nieuwe collectie bekijk, zoveel kleuren en prints, ik ben nu al aan het fantaseren waar ik deze leuke topjes mee kan combineren. Inspireert het merk jou ook? Zorg dat je ieder kwartaal de collectie bekijkt en net als ik lekker creatief aan de slag kunt met deze kledingstukken!