Corrigerende string online bestellen

Ik, Janneke, ben helemaal gek van kleding. Dat heb je vast al gelezen in al mijn eerdere blogs. Het centrale thema in al die stukken was natuurlijk kleding. Net als in die blogs ga ik vandaag verder in op een specifiek kledingartikel. Vandaag is dat het ondergoed met een corrigerende functie, ook wel corrigerend ondergoed genoemd. Wist je dat heel veel vrouwen in Nederland dit ondergoed dragen? Sommige onbewust, omdat ze dit ondergoed per ongeluk kopen in een winkel. Anderen juist bewust, omdat zij niet zeker zijn over hun eigen lichaam. Enfin, corrigerend ondergoed is dus populair. Maar als jij nu ook hoort bij die laatste groep mensen, die een corrigerende string aanschaft, omdat jij je schaamt. Waar bestel je dan deze corrigerende string? Die vraag gaan we vandaag beantwoorden.

Corrigerende string

Een corrigerende string is in veel winkels te koop. Zelfs de vestigingen van de bekende, grote modehuizen hebben ondergoed met een corrigerende functie. Dit ondergoed is vaak te herkennen aan het materiaal waarvan het vervaardigd is. Dit is vaak spul dat oprekt en er voor zorgt dat de huid wat strakker getrokken wordt dan normaal. Hierdoor lijkt het alsof je, met kleding er overheen, wat strakker in je eigen huid zit. En hierdoor lijkt het dus alsof je minder vet om je lijf hebt.

Adressen voor corrigerende string

Een corrigerende string, of ander ondergoed dat er voor zorgt dat je minder dik lijkt, is dus te koop op verschillende adressen. Maar het kan dus zijn dat je je schaamt voor het aanschaffen van dit ondergoed. In zo’n geval koop je het ondergoed het liefst anoniem. En wat is een betere plek dan anoniem te zijn dan het internet? Inderdaad, een betere plek is er niet. In een webshop waarin ze corrigerend ondergoed aanbieden, kun je shoppen. Vervolgens hoef je je bestelling nergens op te halen, maar wordt deze thuis bezorgd. Ideaal toch?