Trendy goedkope carnavalskleding

Vandaag is het 10 oktober (10-10) dat betekend dat het bijna 11-11 is! Om de menigte voor te zijn, is het slim om nu al te beginnen met het zoeken naar goedkope carnavalskleding. Juist als je op tijd begint, zal je de kleding veel goedkoper kunnen vinden dan last minute. Voorheen wachtte ik altijd super lang met het aanschaffen van mijn carnaval kostuum. Dat kwam vooral doordat ik niet wist wat voor outfit ik wilde, en omdat ik bijvoorbeeld nog niet wist wat mijn vriendinnen gingen dragen. Maar toen viel me ineens op dat er echt in Oktober al feestwinkels opduiken overal in de stad. En toen vroeg ik me af: ‘Waarom ga ik niet gewoon na al een outfit kopen?’. Dat ben ik dus gaan doen, en hier is mijn verslag.

Carnavalswinkel in Oktober

Het voelde wel een beetje raar om al ruim een half jaar van te voren een Carnavalswinkel in te lopen. Maar er was zo veel kleding aanwezig! Normaal is de winkel al half leef als ik er aankom, en nu was alles er gewoon! Wel moet ik zeggen dat er best veel Halloween kostuums waren. Dat is natuurlijk omdat het nog Oktober is, dus ik zou jullie adviseren om eigenlijk pas in November te gaan Carnaval shoppen. Dit jaar wilde ik gaan voor een iets meer trendy outfit. Tegelijk was is ook op zoek naar goedkope Carnavalskleding. Ik kwam gelijk al uit bij een rekje met allerlei kleding voor een mime speler. Dit vond ik er super tof uit zien en daarnaast was het gemakkelijk aan te vullen met accessoires. Daarom heb ik gekozen voor een mime kostuum als Carnavalskostuum van dit jaar!

De accessoires

De accessoires in de winkel vond ik niet erg overtuigend. Daarom heb ik alleen het kostuum daar gekocht. Graag wilde ik een Franse baret en mime schmink. Door thuis op het internet te zoeken heb ik dit super goedkoop kunnen vinden! Die heb ik dus ook maar gelijk besteld. Nu heb ik al zo’n zin in Carnaval, dat ik geen half jaar wil wachten! Heb jij ook al zo’n zin in Carnaval 2017?